Viszonteladóknak

Nagykereskedelmi értékesítés

Üzleteinkben könyvforgalmazásra jogosult viszonteladókat és nyelviskolákat is kiszolgálunk.

Ha Ön még nem szerződött partnerünk, de érdekelt ebben, írjon a info@librabooks.hu címre, és azonnal elküldjük Önnek a nagykereskedelmi vásárlásra jogosító szerződéstervezetünket.

Amennyiben egyetért azzal, cégszerűen aláírva két példányt szíveskedjék visszaküldeni a cégbejegyzés (egyéni vállalkozói igazolvány) fénymásolatával együtt.

 

Libra Books Értékesítési Hálózat: izgalmas és jövedelmező szakmai kihívás

Kedves Nyelvtanár Kollégák!

Szeretnénk ezúton is figyelmükbe ajánlani a Libra Books közel 40,000 címből álló idegen nyelvű könyv és folyóirat kínálatát (www.nyelvkonyvbolt.hu), valamint új szolgáltatásunkat, a Libra Books Értékesítési Hálózatát.

A Libra Books Értékesítési Hálózatát elsősorban olyan lelkes és agilis nyelvtanároknak ajánljuk, akik a közoktatásban dolgoznak és szeretik a könyvújdonságokat, valamint kedvet éreznek arra is, hogy a kedvenc könyveiket másoknak (elsősorban tanítványaiknak és kollégáiknak) is ajánlják. A Libra Books Értékesítési Hálózatához való csatlakozás díjmentes és semmiféle kötelezettséggel nem jár, csupán minimális adminisztrációval a bejelentkezéskor. Bejelentkezni személyesen (1085 Budapest, Kölcsey u. 2.) vagy email-en is lehet (info@librabooks.hu) egy adatlap és szerződés kitöltésével és aláírásával.

Partnerünkként csupán annyi lesz a dolga, hogy áttanulmányozza az általunk küldött katalógusokat, mintákat és ismertetőket, felkészülve az esetleges kérdésekre. Ezután ajánlhatja könyveinket diákjainak, kollégáinak (a közoktatási tankönyvjegyzéken szereplő tankönyvek kivételével). A megrendelések alapján elkészített listát küldje el nekünk és mi visszaigazoljuk a 15% pedagógus kedvezménnyel csökkentett árakat. A Hálózatba bejelentkezett partnereink rendelésére házhoz szállítás esetén nem számítunk fel szállítási díjat. Kérjük, ha a számla címzettje eltér az adatlapon és a szerződésben megadottól, szíveskedjék a megrendelő listán ezt jelezni. Egyszerű nyilvántartást kell csak vezetnie a megrendelésekről (számlaszám, dátum, érték) Területi és értékbeli normák nincsenek, de annak fogunk csak havi rendszerességgel mintákat küldeni újdonságainkból, akik sikerrel ajánlják másoknak könyveinket.

A Libra Books Értékesítési Hálózatábana vevő által kifizetett tételek után legális, már adózott Sodexo Ajándék utalványt ajándékozunk partnereinknek. A Sodexo utalvány az egyik legszélesebb körben felhasználható utalványtípus. Elkölthető élelmiszerre, műszaki cikkre és lakberendezésre, könyvre és szabadidős tevékenységekre, ruházatra, továbbá vegyi árukra, kozmetikumokra, illetve egészségmegőrzésre.

Negyedévente a hónap ötödik munkanapjáig kell összesíteni és elküldeni az elszámolást, a Libra Books pedig 15-ig küldi az ajándékutalványokat. Egy adott naptári évben az alábbi bónuszok göngyölhetők:

50.000.- forint felett 5%, 100.000.- forint felett 7%, 300.000.- forint felett 9%.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, további kérdéseire szívesen adunk információt a info@librabooks.hu e-mail címre küldött levélre.

 

Szabó Péter, ügyvezető igazgató

Libra Books Kft.